”Rezultatet zgjedhore treguan që OBRM-PDUKM dhe BDI i kanë mohuar Lëvizjes Besa dy deputetë. Qeveria e re nuk varet prej neve në asnjë kombinatorikë. Ata që i morën numrat duhet ta bëjnë qeverinë e re.” tha Kasami në fillim të emisionit.

”Lëvizja Besa ka platformën e saj ‘Ridefinimi. Këtë deklaratë e vlerësoj si ridefinim të Maqedonisë pas dështimit të Marrëveshjes së Ohrit.”

”Platforma e partive shqiptare është mënyra se si do të veprojë në qeveri një parti shqiptare në qeveri.”

”Lëvizja Besa nuk do të vrapojë për të hyrë në qeveri. Organet e partive do të shqyrtojnë ofertat konkrete të bërë nga partitë shqiptare apo maqedonase.”

”Jemi takuar me të gjithë partitë përveç se me OBRM-PDUKM-në”

”Gruevski e ka deligjitimuar veten që të diskutoj me Lëvizjen Besa. Nuk e pranojmë për diskutim.”

”Ridefinimin do ta bëjmë ashtu si e nënshkruam platformën me partitë tjera”

”Partitë maqedonase duhet që seriozisht t’i marrin partitë shqiptare dhe shqiptarët.”

”Në Tiranë dhe Prishtinë me Selën dhe Ahmetin kemi folur për zbatimin e platformës së përbashkët.”

”Lëvizjes Besa i konvenojnë zgjedhjet e reja dhe kjo pasi Lëvizjes Besa ju vodhën dy deputetë. Realisht, të mos kishte ndodhë deformim i procesit zgjedhor Lëvizja Besa do të ishte fituese. Edhe në zgjedhjet e ardhshme ne do të fitojmë.”