Nisma Masa Kritike ka inicuar një peticion përmes së cilit kërkohet që të shitet vetura luksoze Mercedes-Benz, e cila është blerë nga Qeveria e Gruevskit, me një vlerë prej rreth 600 mijë euro, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas tyre, kjo veturë paraqet simbol të korrupsionit dhe qeverisjes kriminale të Nikolla Gruevskit, ndërkaq kërkojnë nga Zaevi që vetura të shitet me një çmim prej rreth 440 mijë euro.

Masa Kritike propozon që me paratë të blihen vetura elektrike për nevoja të administratës dhe disa autoambulanca. Nëse dëshironi të nënshkruheni atëherë klikoni këtë vegëz.