Xhaka i propozon martesë të dashurës

Xhaka i propozon martesë të dashurës

Granit Xhaka i ka propozuar martesë të fejuarës së tij Leonita Lekajt.

Në një postim në Facebook, Xhaka ka publikuar foton e propozimit dhe ka shkruar se e fejuara ka pranuar këtë propozim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *