FOTOGALERI | Shitet shtëpi përball tregut të madh, buzë lumit Vardar në Gostivar!

Shitet shtëpi me çmim shumë të volitshëm.Shtëpija ndodhet përball tregut të madh, buzë lumit Vardar në Gostivar! Objekt Biznesi dhe Banimi, 300m2 si dhe me planimetri 5 katëshe. Oferta vlen për vitin 2017 kontakt tel. 070215071 +070345774 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *