Cima kujton mikun e tij Lecin

Rasim Thaci- Cima kujton mikun e tij Lecin, ja çfarë thotë për të

Rasim Thaçi- Cima përpos që shfaqi talentin e tij të fshehur për emisionin Elite Show ai foli edhe për mikun e tij tashmë të ndjerë Lecin.

Se a është i njëjtë Cima pa Lecin dhe se çfarë kujton nga ai do ta kuptoni në videon në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *