Doli nga shtypi Libri “Breza”, regjisër i vitit 1831

Doli nga shtypi Libri “Breza”, regjister i vitit 1831. Kopjet e para. Shumë shpejt do promovohet dhe do jetë në duar të të interesuarve.

Libri për momentin mund ta gjeni te libraria “Vatra” dhe te kafe “Franck” në Mavrovkë-Shkup. Shumë shpejt do distribuohet edhe në pika tjera. Faleminderit të gjithëve që ndihmuan për botimin e tij.fb MUZAFER BISLIMI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *