Alimi: Të dëshmojmë para botës se jemi për BE dhe NATO

 

 

Deputeti i zonës Ejup Alimi në fjalimin e tij para të pranishmëve ka theksuar se më 30 shtator nuk kemi garë mes partive politike por zgjedhim të ardhmen tonë.

‘Më 30 shtator ju ftoj që së bashku me familjet ta shndërrojmë këtë ditë në festë. Dhe t’i dëshmojmë vetes dhe botës se ky është përcaktimi jonë, të jemi pjesë e NATO-së dhe BE’, ka thënë deputeti Alimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *