Enver Idrizi edukator i arteve marciale përherë ju jep leksion frymëzues gjeneratave të reja!

 

Enver Idrizi edukator i arteve marciale përherë ju jep leksion frymëzues nxënësit, gjeneratave të reja!

Kujtoj se përherë bindja e njeriut të madh, Enver Idrizi ka qenë dhe do jetë e fiksuar dhe reflektuese, i cili mbron parimin se në jetë do të kesh gjëra për të bërë të cilat do të jenë më të vështira se ato që ke bërë deri në këtë ditë!

Legjenda në karate, Enver Idrizi është idol i çdo sportisi në botë, e veçanërisht në trojet tona, ku sot në Tetovë, në turneun tradicional të Shkëndisë ku morrën pjesë shumë ekspertë të sportit të karates!

Ishte një ngjarje më shumë se madhështore!, thotë themeluesi i BREZ-ARBI, z. Xhelal Idrizi!

Shefqet MANI/ MAQEDONIASHQIPTARE.COM

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *