VIDEO/ E lëshojnë në pyll, prekëse ajo çka bën shimpazeja

Kujdestarët kthyen një shimpaze pasi disa vite kishte qenë në një qendër për kafshët.

Videoja e publikuar në Facebook, tregon momentin kur kujdestarët e kthejnë në natyrë shimpazenë e rehabilituar.

Pasi del nga kafazi, shimpanzeja kthehet dhe i përqafon ata.

Shikojeni videon, e cila është shikuar më shumë se 50 milionë herë në Facebook./a.m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *