Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot me rastin e festës

së 7 Marsit – Ditës së Mësuesit, vizitoi dy veteranët e arsimit shqip në Maqedoninë e Veriut,

Adnan dhe Kimete Agai.

Ademi ndau mirënjohje për dy veteranët në shenjë respekti për sakrificën

dhe kontributin që kanë dhënë për shkollimin e shumë gjeneratave.