Shpesh përdor fjalët “kurvë” apo “e përdalë”

Kur dëshiron të përshkruajë ndonjë kolege të vet, e cila e ka hidhëruar apo ndonjë femër të cilën e urren, ajo i quan kurva dhe të përdala. Në ato cikërrima shihet se çka projekton vetëdija e saj dhe çka ka brenda trurit saj.

Kurrë nuk ju lë vetëm me koleget e veta

Haptas ju ka thënë që nuk u beson kolegeve të veta kur është fjala tek ju, si edhe nuk ju beson as juve. Çdoherë kur i thoni që keni takuar ndonjë kolege të saj, ajo bëhet paranojake dhe fillon t’ju pyesë për to – ku, kur, si, me kë ishte…

Krenohet se si meshkujt e mërzisin

Nëse krenohet haptas se si e mërzisin meshkujt, ajo është e shkëlqyeshme në intimitet dhe xheloze kur sheh një femër të bukur dhe joshëse, – pra fjala është për një të shthurur. Ajo i bën këto për të forcuar vetëbesimin dhe që të bëheshit xheloz për atë se shumë meshkuj e dëshirojnë. /Telegrafi/